Du är värd en proffsig klinik

Allt fler unga tjejer åker utomlands för att plastikoperera sig. Det tycker vi är synd, eftersom vi vet att det finns bra kliniker i Sverige som uppfyller mycket god branschstandard. Unna dig själv lyxen att inte råka ut för oseriösa kirurger, och vänd dig istället till en klinik i Sverige med lång erfarenhet.

Vi rekommenderar lifetimeclinic.se som är en av de ledande skönhetskliniker i Sverige. Det betyder med andra ord att de har lång erfarenhet och är i ständigt rampljus. Där arbetar de bara med seriösa kirurger och rådgivare med lång och specialiserad erfarenhet. Vi tycker det är värt att betala lite extra, istället för att råka ut för oseriösa aktörer utomlands – som börjar bli ett vanligt problem idag. Nedan tar vi upp några kända exempel.

Skönhetsingrepp allt vanligare

Efterfrågan på skönhetsingrepp blir allt större och större, rapporterar SR. Intresset för sådana typer av operationer och ingrepp sjunker dessutom i åldrarna. Inte bara kvinnor vänder sig till plastikkirurger för att få något korrigerat, männen börjar öppna upp sig allt mer för alternativet och kan också tänka sig botox och att fylla ut rynkor. Tyvärr är det många som inte förstår vikten av att vända sig till en seriös klinik. Läs till exempel om den unga Sandra, som råkade ut för en mycket oseriös aktör i Turkiet. När man ska genomgå en skönhetsoperation på en seriös klinik i Sverige går man alltid på konsultation, där man tillsammans går igenom vad man vill göra och vad det finns för rimliga utrymmen.

Många som har begått misstaget att operera sig utan att konsultera med en seriös kirurg varnar andra och menar att man måste vända sig till någon som verkligen vet vad den gör. Läs om Carol som rekommenderar andra att tänka efter innan man väljer en oseriös klinik.

Hur vet man då om en klinik är seriös eller inte? För det första: vänd dig till en klinik i Sverige som är lättare att ta reda på hur länge de varit i branschen. Välj en klinik som har ett känt namn och varumärke. Se alltid till att konsultera innan något ingrepp görs. Det är du värd!