Lyxigt med ny hårfärg

Att byta frisyr eller färga sitt hår är verkligen lyxigt och man bör då och då unna sig en ny hårfärg. Den som vill vara trendig i år ska satsa på hårfärgen ronze, som är en blandning mellan brons och röd.

384523-all-colors-wigs

På Damernas världs hemsida kan man läsa om den absolut trendigaste hårfärgen i år och den går under namnet ”ronze”. Hårfärgen är djup och pigmenterad och den senaste tiden har den setts på ett stort antal kändisar. Ronze är en blandning mellan röd och brons och passar perfekt på den med lite ljusare hy. Färgen ger nämligen lite mer lyster och kulör i ansiktet. Men den passar även utmärkt till lite varmare hudtoner. Förutom att lyfta fram huden på ett fint sätt får den också ögonen att poppa, oavsett ögonfärg.

Olika nyanser av ronze

Den som är ljushårig och vill testa på ronze kan exempelvis kika på Beyoncés hårfärg. Den går i lite ljusare brons med solblekta längder. Vill man däremot få till en lite rödare ronze kan man istället titta på Katy Perry som nyligen burit nyansen med bravur. Självklart behöver man inte gå till frisören för att få till looken, utan det går minst lika bra att göra det hemma. Hårfärg och toning kan man hitta till ett billigt pris på nätet. Exempelvis har Fyndiq ett stort utbud och det kan man se mer av här.

Tips för hemmafärgning

Den som vill ha smarta tips på hur man färgar håret på bästa sätt hemma kan läsa en artikel i Expressen. Där lyfter man fram knep som att det exempelvis blir bättre om man låter en kompis färga håret åt en för att bättre ha koll på bakhuvudet. Man skriver även att det är bra att använda ett helt paket med färg och att inte snåla.