Spa för både dig och bebis

Spa finns nu för både vuxna, barn och även små bebisar. Och eftersom spa är någonting som får alla att slappna av, är det en självklarhet att alla också ska få njuta av det.

Har du hört om den nya bebistrenden? Spa – för bebisar. Det är i London som ett nytt bebis-spa har öppnat och det hela ser lite konstigt ut men ska vara väldigt bra för bebisen. Det ger även bebisen en möjlighet att öva sin balans i stället för att hela tiden bli buren eller behöva ligga ner, berättar spa-ägaren Charlotte David.

Och egentligen är det dumt att ifrågasätta konceptet, eftersom det tydligt är någonting som vuxna gillar – varför skulle det då vara annorlunda för bebisar och barn? Om du vill unna dig någonting är det spa du väljer att gå till och ingen ifrågasätter det.

Spa-utbud i Sverige

I Sverige finns det flera span att besöka, och det är tydligt att det är någonting som är mycket populärt att besöka. Flest span finns det i Stockholm och då är bland annat Skepparholmen i Nacka, Selma Spa och Sturebadet. Att besöka några av dessa span ger stor avslappning och ny energi, om du dessutom inte bor i Stockholm utan måste resa hit finns det många bra hotell att bo på. Ett av de finaste är First Hotel Reisen som dessutom är partner med SJ, varpå det finns chans att kombinera resan med boendet och på så vis möjligen få ner priset lite. Vill du välja ett spa som inte ligger i Stockholm finns det självklart många andra bra alternativ. Har du barn? Då kan Holiday Spa i Åre vara att rekommendera eftersom de även har möjlighet till lek för barnen. Vill du åka iväg själv kan Loka Brunn vara en stark rekommendation. Du hittar fler bra rekommendationer på spa i Sverige här.


Peppa din sparesa med lugnande spa-musik