Unna dig ett skönhetslyft

Om man vill unna sig något som gör en snygg och fräsch i flera månader framåt kan det vara en idé att injicera fillers eller botox i ansiktet. Det har blivit allt vanligare med den här typen av skönhetsingrepp och det är inte speciellt konstigt med tanke på hur effektivt det är.

1493387-young-caucasian-woman-receiving-an-injection-of-botox-from-a-doctor

I Sydsvenskan kan man läsa att det blivit allt vanligare att använda sig av skönhetsmetoder som varar längre än bara några timmar, en dag eller en vecka. Bland annat är det många som går till en klinik för att få medicinska injektioner för att se vackrare ut på olika sätt. Den kanske allra vanligaste injektionen som flest är intresserade av är en injektion mot ihålighet under ögonen. En annan injektion som är supervanlig är rynkbehandling med botox. Det som klinikerna tror lockar så många till att göra injektioner är att de inte är permanenta men ändå lämnar långt resultat.

Se tio år yngre ut

Med tanke på att de flesta ser fräschare och snyggare ut med lite botox eller fillers, är det inte speciellt konstigt att många vill göra det. Det handlar trots allt om att unna sig själv något och att se så bra ut som man bara kan. Den som vill testa på botox kan göra det en gång och sedan bara ha kvar det i ett par månader ifall man inte blir nöjd. Men nöjd är det ganska stor chans att man blir. I Expressen kan man läsa om en kvinna som tycke att hon alltid såg trött ut, fast hon egentligen inte var det. Då bestämde hon sig för att genomgå en fillersbehandling under ögonen och spruta in lite botox i pannan. Hon blev supernöjd med sitt lilla skönhetsingrepp och nu ser hon tio år yngre ut.

Finns flera användningsområden

Botox och andra injektioner används faktiskt inte bara för att man ska se snyggare ut i ansiktet, utan det har flera andra användningsområden. Exempelvis kan man bota huvudvärk genom att injicera botox i hjärnan. Man kan också göra så att man svettas mindre och blir av med musarm och urinläckage genom att använda sig av botox. Läs mer.